Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- آیت الله قمی، عضو مجلس خبرگان رهبری و معاون ارتباطات بین الملل دفتر رهبری و حجت الاسلام سهرابی، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران در همایش پیام آوران عاشورایی ویژه مسئولین هیئات مذهبی جنوب شرق استان تهران حضور یافتند.  
 
به گزارش آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران، همایش پیام آوران عاشورایی ویژه مسئولین هیئات مذهبی جنوب شرق استان تهران در سالن سرچشمه با حضور حجت الاسلام سهرابی، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران، آیت الله قمی، عضو مجلس خبرگان رهبری و معاون ارتباطات بین الملل دفتر رهبری و سودائی، رئیس شورای هیئات مذهبی استان تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
حجت الاسلام سهرابی، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران، در این جلسه از نگاه دینی و معرفتی، هیات را جایی تعریف کردند که جمعی از مومنین حول محور ولایت دور هم جمع می شوند، همدل می شوند و ارتباطات ولایی و همدلانه با خدا برقرار می کنند.  
حجت الاسلام سهرابی در ادامه افزود: در هیات امام حسین(ع) تجربه زیبایی از محبت بین مومنین مشاهده می شود و در سایه پرچم سیدالشهدا(ع) دل ها به هم نزدیکتر می شود. هیات یعنی متن زندگی اجتماعی شیعیان که حول محور ولی خدا شکل می گیرد و تنها راه رشد جامعه از این مسیر می گذرد. 
در ادامه جلسه آیت الله قمی، عضو مجلس خبرگان رهبری، با اشاره به روز اربعین و رفتن هیئات مذهبی خدمت مقام معظم رهبری، افزود: امسال در حال پیگیری هستیم که جمعی از موکب داران عراقی و ایرانی که در ایام اربعین به زائران سیدالشهدا(ع) خدمت رسانی می کنند نیز به این جمع اضافه شوند. 
عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: الحمدلله در حال حاضر حدود 26 هزار هیات در استان تهران در حال فعالیت اند. شما در شهر تهران، در دهه محرم که تردد می کنید، جای جای محله ها را پر از هیات و تکیه و ارادت قلبی مردم به سیدالشهدا(ع) را به چشم می بینید که همه این ها به برکت محبت اهل بیت(ع) است. متاسفانه بعضی ها می خواهند از طریق رسانه ها، تهران را به عنوان شهری فاسد معرفی کنند که کاملا دروغ است. البته موارد اندک فساد گاها مشاهده می شود ولی قابل مقایسه با ارادت مردم به مکتب اهل بیت(ع) نیست. کدام جریان می تواند تاسوعا و عاشورا این سیل خروشان مردم را به خیابان ها بکشاند؟ دشمن در حال تلاش است که نشان دهد دو کشور شیعی ایران و عراق، حکومت فاسدی دارند. مواظب باشیم ما نیز با رفتارمان و عملکردمان به این باور غلط دامن نزنیم. 
وی افزود: وجود هیات ها موازنه قدرت در جهان را عوض کرده است. در سال اولی که حدود دو میلیون نفر در راهپیمایی اربعین شرکت کردند، نیروهای آمریکایی در عراق، از شوکت این هیت ها وحشت کرده بودند. دشمنان به دلیل اثرگذاری بالای هیات ها، تمام تلاش خود را می کنند که از طریق مداح، روحانی و از هر طریقی که امکان دارد به هیات ها نفوذ کنند. این لباس هیاتی که شما عزیزان به تن دارید، همانند لباس احرام باارزش است. مواظبت کنید که آن را خدای ناکرده با چیز بی ارزشی عوض نکنید. 
معاون ارتباطات بین الملل دفتر رهبری سه نکته اصلی را از وظایف هیئات مذهبی عنوان کرد. اینکه اولا در مساله کربلا و عاشورا نقل درستی به مردم ارائه شود. ثانیا علاوه بر چگونگی، چرایی حادثه عاشورا نیز بیان شود. تحلیل علل و عوامل قیام امام حسین(ع) مساله مهمی است که باید عنوان شود. نکته سوم مساله تطبیق و تعیین مصداق برای عاشوراست. مساله عاشورا در طول تاریخ ادامه دارد و ابتر نخواهد ماند. ما باید بدانیم که یزید زمانمان چه کسی است. 
همایش پیام آوران عاشورایی ویژه مسئولین هیئات مذهبی جنوب شرق استان تهران در سالن سرچشمه برگزار شد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۶۴۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فارین پالیسی: ایران و متحدانش بازدارندگی اسرائیل را نابود کردند

به گزارش همشهری آنلاین، نشریه فارین پالیسی در تحلیلی که به همین موضوع می‌پردازد، نوشت: آریل شارون، نخست‌وزیر وقت اسرائیل می‌گفت که «بازدارندگی، سلاح اصلی اسرائیل است، یعنی ترس از اسرائیل.» موشه دایان وزیر جنگ اسبق اسرائیل نیز در یکی از سخنرانی‌های خود درباره بازدارندگی اسرائیل گفت که «باید اسرائیل را به عنوان سگی ‌هار و خطرناک نگاه کرد که هیچ‌کس جرأت آزار و اذیت آن را ندارد.»

بر همین اساس بعد از عملیات ۷ اکتبر ۲۰۲۳ حماس، اسرائیل در موقعیتی قرار گرفت که باید قدرت بازدارندگی خود را احیا می‌کرد؛ قدرتی که بعد از عقب‌نشینی اسرائیل از لبنان در مه سال ۲۰۰۰ از بین رفته بود. اما جنگ اسرائیل در غزه شکست خورد و علی‌رغم اینکه همه قدرت نظامی خود را به نمایش گذاشت، نتوانست بازدارندگی خود را احیا کند.

دلیل اصلی شکست اسرائیل این است که هنوز از پیروزی نظامی بزرگ مقابل حماس و واردکردن ضربه کاری به این جنبش بسیار دور است. از طرف دیگر حملات زمینی اسرائیل به غزه با محکومیت‌های شدید بین‌المللی مواجه شد. همچنین خسارت‌هایی که عناصر مقاومت فلسطین به نیروی زمینی ارتش اسرائیل وارد می‌کنند، نگران‌کننده و زیاد است و همین مسئله موجب افزایش نگرانی‌ها درباره ضعف نیروی زمینی ارتش اسرائیل شده است.

اسرائیل همچنین نتوانست پیام قدرت خود را به دشمنانش به‌ویژه حزب‌الله برساند و برعکس، ضعف اسرائیل و فرسایش بازدارندگی آن آشکار شد.
حزب‌الله ثابت کرده که به حمایت خود از فلسطینی‌ها پایبند است. حزب‌الله همچنین موفق شد بخش بزرگی از ارتش اسرائیل را در شمال نگه دارد؛ بدون اینکه وارد یک جنگ گسترده شود. حزب‌الله به جای عقب‌نشینی به سمت شمال رودخانه لیتانی، ۸۰ هزار شهرک‌نشین اسرائیلی را مجبور به تخلیه شهرک‌ها و فرار کرد. حزب‌الله با ایجاد منطقه حائل در داخل اسرائیل، معادله خود را تحمیل کرد و اسرائیل را وادار ساخت در داخل جبهه خود کمربند امنیتی ایجاد کند. با تحمیل شرایط و معادله خود یک توهین جدی به بازدارندگی اسرائیل کرد. «گرشون ‌هاکوهن»، ژنرال ذخیره ارتش اسرائیل عملکرد این ارتش را در جبهه شمالی شرم‌آور توصیف کرد و گفت که این حزب‎الله است که تصمیم می‌گیرد درگیری‌ها متوقف شود یا نه.

نتانیاهو با هدف قرار دادن کنسولگری ایران در دمشق، به دنبال تشدید فشارها و قدرت‌نمایی بود و تصور می‌کرد که اسرائیل همچنان مصون از مجازات است و پاسخی دریافت نخواهد کرد، اما خلاف این تصور اتفاق افتاد. واکنش اسرائیل به عملیات انتقام‌جویانه ایران هم بسیار ناامیدکننده بود؛ به طوری که حتی «ایتمار بن گویر»، وزیر امنیت داخلی نتانیاهو، آن را «مسخره» دانست. این در حالی است که ایران موفق شد از طریق کانال‌های مختلف از جمله سازمان ملل، پیام عملیات ضداسرائیلی خود را برساند.

به این ترتیب بعد از گذشت دهه‌ها، دکترین استراتژیک اسرائیل تحت سیطره مفهوم «بازدارندگی منحصر به فرد» یا آنچه که شارون آن را «ترس منطقه از اسرائیل» توصیف می‌کرد، از بین رفته است و بعد از پرواز پهپادها و موشک‌های ایرانی بر فراز اسرائیل، تل‌آویو دیگر نمی‌تواند مفهوم «ترس منطقه از اسرائیل» را حفظ کند.

کد خبر 849230 منبع: کیهان برچسب‌ها ایران و اسرائیل خبر ویژه

دیگر خبرها

  • شکاف‌ها و دوگانگی‌های مذهبی، ممنوع!
  • نماینده آیت الله سیستانی در ترکیه؛ تأکید بر وحدت و گفت و گوی دینی و نقش مثبت رهبران مذهبی / آینده شیعیان ترکیه، روشن است
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا
  • معاون رئیس‌جمهور: امکان گزینش در دور دوم انتخابات مجلس آسان‌تر است
  • عضو مجلس خبرگان: دشمن از فضای مجازی به عنوان قتلگاه جوانان استفاده می‌کند
  • امکان گزینش در دور دوم انتخابات مجلس آسان‌تر است
  • فارین پالیسی: ایران و متحدانش بازدارندگی اسرائیل را نابود کردند
  • مذاکرات مهدی کروبی با شورای نگهبان به روایت آیت الله هاشمی /سردار سلیمانی و ناطق نوری مهمانم بودند /آقای حجازی از بهزاد نبوی دلخور بود
  • حزب‌الله: قدرت مقاومت فراتر از آن است که به نمایش گذاشته است