Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با تسلیت ارتحال آیت‌الله تسخیری، گفت: ایشان در سمت معاونت بین‌الملل سازمان تبلیغات اسلامی به تبلیغ اسلام ناب و صدور گفتمان انقلاب اسلامی در بین مستضعفین کل جهان پرداخت.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با صدور پیامی درگذشت آیت الله محمدعلی تسخیری را تسلیت گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
إنا لله و إنا إلیه راجعون

با کمال تأثر و دریغ، مطلع شدم که عالم فرزانه، حضرت آیت الله محمدعلی تسخیری دار فانی را وداع گفته‌اند.

ایشان نمونه یک روحانی انقلابی و مبارز بود که از دو دهه قبل از پیروزی انقلاب به حزب الدعوه و مبارزات اسلامی آن پیوست و پس از آن نیز همواره در خدمت توسعه اندیشه انقلاب اسلامی در جهان بود.

ایشان پس از پیروزی انقلاب نیز در کنار تدریس در حوزه و دانشگاه، در مناصب متعددی به ایفای نقش مؤثر پرداخت که از مهمترین آن‌ها می‌توان به عضویت در مجلس خبرگان، معاونت بین‌الملل سازمان تبلیغات اسلامی، ریاست سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دبیر کلی مجمع جهانی اهل بیت و دبیر کلی مجمع جهانی تقریب اشاره کرد؛ سمت‌هایی که عمده آن‌ها مربوط به وجهه بین‌المللی و جهان اسلامی کشور بوده و الحق شخص ایشان، نقش به‌سزایی در شکل‌گیری، تثبیت و آبرو یافتن این جایگاه‌ها داشته‌اند؛ تا جایی‌که به عنوان نایب رئیس اتحادیه علمای مسلمان نیز انتخاب شدند و به عنوان یک عالم فرهیخته شیعه، دفاع از مکتب اهل بیت و گفتمان انقلاب اسلامی را در یکی از مهمترین محافل علمایی جهان اسلام عهده‌دار شدند و الگوی کاملی را از جمع بین اعتقاد عمیق به تشیع ناب و باور راسخ به هویت امت‌گرای انقلاب اسلامی برای رهپویان این مسیر، به نمایش گذاشتند.

ایشان در سمت معاونت بین‌الملل سازمان تبلیغات اسلامی که آغاز تا پایانش با ایشان رقم خورد، به تبلیغ اسلام ناب و صدور گفتمان انقلاب اسلامی در بین مستضعفین کل جهان پرداختند؛ در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی که در امتداد معاونت بین‌الملل سازمان تبلیغات اسلامی تأسیس شد، تلاش وافری کردند که گسترش فرهنگ ناب اسلامی را با رقم زدن ارتباطات مؤثر در کشور‌های مختلف با قوت بیشتری پیش ببرند.

درگذشت شخصیتی اینچنین، قطعاً مصداق ثلمه‌ای است که خسارت آن، نه‌تن‌ها به ایران اسلامی، بلکه به همه دلسوزان امت اسلامی وارد شده است و جز رحمت بی منتهای الهی، چیزی توان جبران آن را ندارد.

اینجانب بار دیگر اندوه خود را از درگذشت آن فقید سعید ابراز می‌کنم و به رهبر معظم انقلاب و نیز خانواده و وابستگان مرحوم آیت الله تسخیری و همه علاقه‌مندان راه و منش ایشان تسلیت عرض می‌کنم و برای آن مرحوم، رحمت واسعه الهی را طلب می‌کنم.

محمد قمی

۲۸ مرداد ماه ۱۳۹۹ هجری شمسی
۲۸ ذی الحجةالحرام ۱۴۴۱ هجری قمری

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سازمان تبلیغات اسلامی آیت الله تسخیری مجمع جهانی تقریب مذاهب انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۵۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوه رفتاری امام صادق (ع) بهترین الگو برای تقریب مذاهب است

حجت‌الاسلام هادی محمدخواه، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج در گفت وگو با خبرگزاری تقریب،  ضمن تسلیت سالروز شهادت حضرت امام جعفرصادق (ع) و با اشاره به جایگاه این امام همام میان مذاهب اسلامی، اظهار داشت:  بسیاری از شاگردان آن امام همام از اهل سنت بودند و بزرگان فقهی اهل سنت این شاگردی را برای خود فضیلت و افتخار می دانستند و امام صادق (ع) را فقیه ترین شخصیت زمان خود می دانستند.

وی با بیان اینکه شیوه رفتاری امام صادق (ع) با پیروان مذاهب مختلف را می توان الگوی بارزی برای تقریب مذاهب دانست؛ تصریح کرد: شخصیت علمی و نوع مواجهه با افراد حتی ملحدان زمان خویش از فضایل برجسته امام صادق (ع) است که دوستان و دشمنان به آن اعتراف می کردند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج افزود: شیوه علمی آن حضرت مبتنی بر الگوی آزاد اندیشی بوده به گونه ای که همگان شبهات خود را آزادانه مطرح و آن امام همام با استدلال و همراه با احترام پاسخ می دادند.

حجت‌الاسلام محمد خواه به فضایل و مناقب امام صادق (ع) اشاره کرد و گفت: فضایل و مناقب امام صادق (ع) بر کسی پوشیده نیست ایشان در تمامی عصر‌ها همواره نه تنها معلم بوده‌اند و شخصیت ایشان به گونه‌ای بود که افراد می‌توانستند در زمینه‌های مختلف از آن بهره ببرند.

وی تأکید کرد: سخاوت، عدالت، انسانیت، شجاعت و سایر کرامت‌های انسانی در وجود این انوار مقدس است، پس شایسته است که در روزهای منسوب به ایشان در تعظیم شعائر دینی کوشیده شود.

حجت‌الاسلام محمد خواه همچنین پیرامون شخصیت امام صادق (ع) افزود: ایشان نمونه کاملی از یک انسان متعالی و همان قرآن ناطقی هستند که حق را از باطل جدا می کنند و مسیر هدایت را مشخص می کنند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی سنندج عنوان کرد: ایشان نه تنها در اخلاق بلکه در علم، عبادت، سیاست و سایر زمینه‌ها سرآمد روزگارخویش بوده و براساس این ابعاد به تربیت اصحاب و یاران خود پرداخته اند.
 
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رییس جدید اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مشهد معارفه شد
  • قدردانی از بزرگان، جامعه را فاخر می‌کند
  • تسلیت استاندار خوزستان به مناسبت درگذشت مادر شهیدان دزفولی
  • شیوه رفتاری امام صادق (ع) بهترین الگو برای تقریب مذاهب است
  • وزیر فرهنگ درگذشت یکی از بزرگان موسیقی کشور را تسلیت گفت
  • پیام تسلیت وزیر ارشاد در پی درگذشت هنرمند موسیقی خراسان شمالی
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی درگذشت حاج عیسی قلی‌پور
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ در پی درگذشت عیسی بخشی از بزرگان موسیقی
  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه رییس سازمان تبلیغات
  • انقلاب اسلامی ایران موجب بیداری مردم جهان شده است