Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ورامین، حجت الاسلام حسینی قمی شامگاه امشب در مراسم بزرگداشت آیت الله صافی گلپایگانی در ورامین با اشاره به ویژگی ساده زیستی آیت الله العظمی صافی گلپایگانی اظهار کرد: آیت الله العظمی صافی، دلبستگی به دنیا نداشت و زندگی ایشان در اوج سادگی بود.

وی گفت: هیچگاه زندگی آیت الله العظمی صافی تغییر نکرده است و می توان صدها ساعت درباره زندگی ایشان صحبت کرد و حرف تازه زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی قمی ادامه داد: آیت الله العظمی صافی در اوج سختی و مشقت، ذره ای از تلاش و کوشش در دفاع از ارزش های اسلامی کوتاه نمی آمد.

وی بیان کرد: امروز ما در اوج رفاه و آزادی قرار داریم و باید طلاب، زندگی این عالم ربانی را سرلوحه زندگی خود قرار دهند.

حسینی قمی خاطرنشان کرد: اخلاص آیت الله العظمی صافی گلپایگانی زبانزد است و هیچگاه در سخنان ایشان، ذره ای ریا دیده نمی شد و همه روحانیون و طلاب باید از ایشان الگو بگیرند.

این کارشناس برجسته مذهبی با اشاره به پیوند عمیق مردم ورامین با آیت الله العظمی صافی گلپایگانی یادآور شد: مردم ورامین از گذشته با این عالم ربانی ارتباط عمیق داشته و این نشان دهنده علاقه مردم این دیار به روحانیت است.

وی با اشاره به تجلیل باشکوه مردم از این مرجع دینی گفت: تجلیل باشکوه پیکر مطهر این مرجع بزرگ در قم، نجف، کربلا و پیام مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی نشان دهنده جایگاه بزرگ و ارزشمند آیت الله العظمی صافی است و خدا بهترین پاداش را به این مرجع بصیر عطا کرد و ایشان را در بهترین مکان، دفن کردند.

حسینی قمی افزود: قریب ۱۰۰ اثر علمی از ایشان به یادگار مانده است و ایشان مجسمه تلاش های علمی بودند و هجواره به علم آموزی تاکید می کردند.

گفتنی است در این مراسم فرزند برومند آیت الله العظمی محمدرضا گلپایگانی و فرزندان آیت الله العظمی صافی گلپایگانی حضور داشتند.

انتهای پیام/۶۷۰۳۷

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز آیت الله العظمی صافی گلپایگانی حسینی قمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۷۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مأموریت‌گرا شدن دانشگاه‌ها از رسالت‌های اصلی استادان دانشگاه است

ایسنا/لرستان رئیس دانشگاه آیت‌الله العظمی بروجردی(ره) گفت: تلاش برای مأموریت‌گرا شدن دانشگاه‌ها از رسالت‌های اصلی استادان دانشگاه است.

احمدرضا مظاهری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تعلیم و تربیت سنت حسنه‌ آفرینش، تندیس زرین تربیت و نقش برجسته‌ای است که از دامان رسولان الهی به امانت داده شده و میراثی است از ختم رسل حضرت محمد مصطفی (ص)، آن را ودیعه‌ای برای ائمه معصومین نهاده که آن بزرگواران به درستی بار این مسئولیت را به دوش استادان و معلمان گذاشته‌اند.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه، این جامعه‌ دانشمندان و کانون تفکر و تعلم، بی‌شک مرهون همت تلاشگران عرصه تعلیم و تربیت یعنی استادان و معلمان فرهیخته است و نقشی بنیادین در دانایی و شکوفایی جامعه هم‌راستا با بسترسازی برای تکوین حیات طیبه انسانی دارد.

رئیس دانشگاه آیت‌الله العظمی بروجردی(ره) اضافه کرد: در این روزها که ایران اسلامی عزیزمان با هجمه‌های گوناگون سیاسی و فرهنگی مواجه است، رسالت استادان و معلمان بیش از هر زمان دیگری اهمیت پیدا کرده و بی‌تردید تلاش برای تغییر و ایجاد روحیه تاب‌آوری و به ثمر رساندن استعداد و توانایی‌های بالقوّه موجود در جوانانِ این مرز و بوم، یکی از اصلی‌ترین وظایف این آموزگاران راستین است.

مظاهری بیان کرد: اهتمام به ارتقا کیفیت آموزش، توجه به پژوهش‌های هدفمند و تلاش برای مأموریت‌گرا شدن دانشگاه‌ها از رسالت‌های اصلی استادان دانشگاه است.

وی ادامه داد: باید در نظر داشت که بسیاری از دانشگاه‌های پیشرو در دنیای امروز، با توجه به نیازهای فزاینده اجتماعی و اقتصادی به دانش و فناوری، با سرعت بسیار در حال دگردیسی هستند.

رئیس دانشگاه آیت‌الله العظمی بروجردی(ره) تصریح کرد: نظریه دانشگاه کارآفرین یکی از موارد مهمی بوده که برای توصیف سیمای جدید و دگرگون ‌شده دانشگاه‌ها مطرح شده و مهم‌ترین خصیصه آن، تعامل وسیع و سازنده دانشگاه‌ها با جامعه و صنعت است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۴ هزار کردستانی به مراسم سالگرد ارتحال امام راحل اعزام می‌شوند
  • آیت‌اللّه العظمی نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است/ اسلام «زن‌» را بعنوان اینکه مانند مرد یک انسان کامل است و شایستگی خلیفه الهی بودن را دارد معرفی کرد
  • موزه سینما بزرگداشت کیانوش عیاری را برگزار می‌کند
  • برگزاری مراسم بزرگداشت آیت الله رئوفی
  • مأموریت‌گرا شدن دانشگاه‌ها از رسالت‌های اصلی استادان دانشگاه است
  • مراسم بزرگداشت مرحوم آیت‌الله صادق رزاقی در کرج برگزار می‌شود
  • مراسم تشییع پیکر مقدس معلم شهید امروز برگزار می‌شود
  • بزرگداشت آیت الله ضیاءالدین نجفی(ره) در قم برگزار شد
  • آئین تجلیل از خانواده معظم ۲۰شهید روحانی و طلبه ورامین️ برگزار شد
  • مراسم بزرگداشت سردارشهیدجواددوربین درانزلی برگزار می شود